Βασίλης Σπανούλης - F8ocffpf82wkbm / Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου.

Βασίλης Σπανούλης - F8ocffpf82wkbm / Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου.. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια.

Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν.

Obj1kkgzvt1znm
Obj1kkgzvt1znm from hernews.gr
Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του.

Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του…

Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του.

Basilhs Spanoylhs Epi8etikh Paragwgh Enantion Apotelesmatikothtas Ta Mpasketika Kakws Keimena
Basilhs Spanoylhs Epi8etikh Paragwgh Enantion Apotelesmatikothtas Ta Mpasketika Kakws Keimena from 2.bp.blogspot.com
Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη.

Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου.

Jeru7w4cw 9 9m
Jeru7w4cw 9 9m from www.novasports.gr
Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν!

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama